INFO & BOOKINGS: Boldr.music@icloud.com

+31 (0)6 460 820 36 

BoldR is ontstaan 2 jaar geleden, toen we begonnen zijn met het schrijven van eigen muziek. Geïnspireerd door vele artiesten en stijlen zijn we uitgekomen op een fusion van jazz en pop.

Onze grafisch ontwerper Kim -ontwerpbureau 'de Funkfabriek'-noemt het "zomerse jazzy pop met een vleugje fusion"... En wow kan hij ontwerpen!!

 

En onze eerste EP is uit! Het album heet 'This is where we are'. 12 songs. Dus check out de bekende streaming sites voor het hele album. Binnenkort gaan we de Nederlandse podia op, dus stay tuned!! 

BoldR maakt eigen muziek. Geen covers, geen real book, maar eigen repertoire dat een te gekke mix is tussen jazz en pop. Onze leadzanger Rafael heeft de muziek geschreven en speelt gitaar. Verder hebben we de fantastische John Muskiet op bas, Joram Helmer op drums en Guido van den Boom op keys.

 

We hebben in verschillende bands en projecten al vaker met elkaar samengespeeld voordat we begin 2017 BoldR vormden.  Guido en Rafael spelen al jaren (en nog steeds) muziek van Wes montgomery, John Scofield en andere grootheden in een Hammond trio. John en Rafael hebben jarenlang in een coverband als huisband bij Radio Rijnmond gespeeld.

 

In 2017 hebben we ons eerste album uitgebracht op alle streamingdiensten. En er staan al weer 5 nieuwe nummers in de steigers. Dus het gaat lekkerrr!

 

Quotes: "Het hele album getuigt van een mooie mix tussen inderdaad pop, jazz, maar zeker ook funk en fusion, met mooie soli op gitaar en toetsen”. Onze grafisch ontwerper: "zomerse jazzy pop met een vleugje fusion”. Giel Beelen (open podium): “Erg goed en zeer professioneel, radio waardig”.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now